17 maart 2022 | online | 19.30 uur

Meld je nu aan!

17 maart 2022 | online | 19.30 uur

Meld je nu aan!

 

Wil je ons online leren kennen in een informele setting? Meld je snel aan!

Op donderdag 17 maart organiseren wij weer een Meet & Eat! In verband met het coronavirus zal de Meet & Eat deze keer online plaatsvinden en zorgen wij nog altijd voor een lekker hapje in de vorm van een vooraf toegestuurd borrelpakket. 

De Meet & Eat online is in het leven geroepen om geïnteresseerden voor Max Ernst GGZ (basispsychologen, PIOG’s en BIG-ers) op een laagdrempelige manier en in een informele setting met Max Ernst GGZ kennis te laten maken. De directie geeft een presentatie over Max Ernst GGZ en er zal ruimte zijn om met behandelaren in gesprek te gaan. Op 17 maart is de Meet & Eat online, wat betekent dat geïnteresseerden uit heel Nederland zich kunnen aanmelden. Na aanmelding ontvang je thuis een pakketje met een hapje en drankje. Zit er een vestiging bij jou in de buurt en wil je weten hoe het is om te werken bij Max Ernst GGZ? Meld je dan snel aan! 

Datum & Tijd

17 maart vanaf 19.30 uur

Programma

19:30 - 19:45 : Ontvangst

19:45 - 20:30 : Welkom en presentatie

20:30 - 21:10 : Kennis sessies

21:15: Korte nabespreking

Focus op resultaat

Bij Max Ernst GGZ focussen we ons op 3 onderdelen die jou iedere dag helpen optimaal te presteren, en de cliënt verzekeren van de best mogelijke hulp: Snelheid, Kwaliteit en Specialisatie. Bekijk de corporate video om een indruk te krijgen van onze werkwijze.

Bel mij terug

Wil je vrijblijvend met ons in contact komen? Laat dan je contactgegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je nu aan en reserveer je plekje! 🍽️

Lijkt het jou leuk om in een informele online setting kennis te maken met Max Ernst GGZ?
Schrijf je dan snel in via de onderstaande button om jouw plek bij de Meet & Eat te reserveren!

Direct aanmelden
Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.