Onze behandelaren aan 't woord

3067

Tetske Zijlstra

PIOG Team Volwassenen
Arnhem

Sinds bijna drie jaar werk ik met veel plezier bij Max Ernst. Wat mij zo aanspreekt, is dat er op het gebied van ontwikkeling en opleiding veel mogelijk is. Zo kon ik een tijd lang mijn werk als psycholoog combineren met lesgeven bij de opleiding Toegepaste Psychologie van Capabel Hogeschool (net als Max Ernst onderdeel van de Calder Holding). Hierdoor kon ik mijn kennis en ervaring uit de praktijk delen met studenten en mijzelf als professional verder ontwikkelen.

Het contact met collega’s ervaar ik als fijn en toegankelijk en de brede doelgroep die we behandelen maakt het werk voor mij afwisselend en leerzaam.

3068

Aukje Bootsma

Psychotherapeut Team Volwassenen
Arnhem

Ik ben nu ruim 5 jaar werkzaam binnen Max Ernst GGZ en ik werk hier met veel plezier. Wij hebben een mooi team en werken in korte lijntjes met elkaar samen. Ik ervaar de ruimte om verschillende behandelstromingen te kunnen toepassen. Waaronder schematherapie, behandelingen gericht op traumaverwerking, psychotherapie, CGT en ook de systemische aanpak maakt dit werk divers en uitdagend.

Er is een goede focus op het kunnen ontwikkelen als psycholoog. Zo heb ik de afgelopen 3 jaar de opleiding tot psychotherapeut kunnen volgen en geef ik daarnaast ook werkbegeleiding en supervisie aan andere collega´s. Initiatieven worden gewaardeerd, en daarin voel ik ook zeker wel de vrijheid om met ideeën te komen of om bepaalde groepstherapieën op te zetten (in overleg natuurlijk J). Al met al een mooie balans in diversiteit, ontwikkeling, fijne werksfeer en leuke collega´s.

3069

Anne Brink

PIOG Team Kind & Jeugd
Arnhem

Na mijn start als POH GGZ Jeugd zocht ik een werkplek om een start te maken als behandelend psycholoog in de GGZ. Max Ernst GGZ bood hierin een mooie kans om te werken met veel verschillende cliënten, ouders en hulpvragen. Hierdoor heb ik de afgelopen jaren veel mooie ontwikkelmogelijkheden gehad. Daarnaast vindt Max Ernst GGZ het belangrijk om alle collega's gedegen op te leiden. Hierdoor heb ik mij kunnen verdiepen in Acceptance and Commitment Therapie, Schematherapie en ben ik toegelaten tot de opleiding tot GZ-psycholoog.

Door de verscheidenheid aan cliënten kan ik bij vrijwel elk vak van de GZ-opleiding casuïstiek inbrengen en het geleerde in de praktijk brengen. Door de jaarlijkse themadagen krijgen wij als collega's de kans ook van elkaar te leren, door workshops en referaten bij elkaar te volgen. 

Foto van Frank de Baar

Direct contact

Meer weten? Neem direct contact op met Frank de Baar.

Volg Max Ernst GGZ

Direct je gegevens achterlaten? Upload je CV

We groeien snel en zijn altijd op zoek naar GGZ-professionals. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Laat dan hier je CV achter.
Wij nemen contact met je op zodra er een functie vrijkomt!